Select your taste:

BBQ

Barbecueën is een mannending. De geur van smeulende kolen, vlees met een mooi gebrand grillrandje. Maar ja, vaak is de kip nog rauw, zijn de voorgekookte worsten aangebrand en is het rund voor niets gestorven, aangezien het vlees veranderd is in een brandende schoenzool. Nee; een barbecue is een vak apart. En dat vak verstaan de Roaming Chefs maar al te goed.

BBQ catering met een gouden randje


Een barbecue van de chefs, is dan ook een barbecue met een gouden randje. Wat dacht je van gegrilde tarbotrouleau met truffel, een prachtig stukje rundvlees. Of een kalfshaasje - wat je kunt dippen in huisgemaakte sauzen - met ambachtelijk boerenbrood en prachtige salades.
De mogelijkheden zijn eindeloos; van grote ribstukken, tot gevulde zeebaars en gamba-spiesjes; vanaf € 25,- heb je al een uitgebreide barbecue, om je vingers bij af te likken. 

Barbecue je mee?


Of je nu een barbecue op een door u zelf gekozen locatie wilt, of bij je thuis. Of je nu een barbecue met of zonder bediening wilt; Informeer naar de mogelijkheden! De Roaming Chefs helpen je maar al te graag verder.
 

ghdfghdfgh