• cannerkreeft met wakame mango spinazie limoen en gember
  • paling lever website
  • bietenstructuren website

    foto diensten

Select your taste:

Catering Arnhem en omstreken

Catering Arnhem: voor de échte culinaire lekkerbek. De Roaming Chefs zorgen er met hun concept voor dat de catering in Arnhem en omstreken een nieuwe dimensie krijgt. Culinair, luxe, maar wel betaalbaar. Voor de vlugge zakenlunch, tot complete diners: de Roaming Chefs maken er werk van. 

Nieuwe catering in Arnhem en omstreken

Vergeet even de blokjes kaas met knakworstjes. Vergeet de wraps met roomkaas. Vergeet de sandwich kipfilet. Denk anders. Denk groot. Denk ‘outside the box’: dat doen de jongens van de Roaming Chefs namelijk óók! Aan de hand van uw wensen, uw thema, uw evenement en uw ideeën gaan de Arnhemse cateraars aan de slag met de catering op maat. Culinaire verrassingen, prachtig gepresenteerd, geheel naar uw eigen smaak. Luxe catering in Arnhem is nog nooit zo bijzonder geweest.

Jonge cateraars Arnhem

De Roaming Chefs zijn vakidioten - jong, gepassioneerd en maken van ieder gerecht een unieke belevenis. Deze Arnhemse cateraars verstaan het vak als geen ander. Naast een stormachtige carrière in met Michelinster bekroonde restaurants, hun persoonlijke drijfveren en visie op goede catering, zijn ze het cateringconcept verder uit gaan diepen. Al snel werden de warmtebakken gebruikt voor de nieuwe sous-videtechnieken, werden recepten ontwikkeld die niet in exclusieve restaurants zouden misstaan, maar werd er bewust voor gekozen om de prijzen laag te houden. Luxe catering in Arnhem is nu dichterbij dan ooit. 

Roaming Chefs

Gerrit-Jan Slotboom en Marco Meuwsen zijn naast de beste vrienden ook nog eens een gouden duo in de keuken. Samen hebben ze jarenlang in het restaurantwezen samengewerkt en hun ideeën en opvattingen over eten verwerkt tot hun eigen concept: de Roaming Chefs. Nu - drie jaar later - staan de heren al bekend om hun verrassende smaakcombinaties, verfrissende ideeën over de catering in Arnhem en bijzondere samenwerking met SVH Meesterkok Angélique Schmeinck. 

Catering in Arnhem bij u thuis?

Luxe catering in Arnhem is dichterbij dan u denkt; van high-tea tot exquise lopend buffet. Van een topkok aan huis tot een gastronomische barbecue: de cateringmogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik uw eigen fantasie om uw evenement culinair weer te geven of spar met de Roaming Chefs. Met een uitgebreid portfolio weten zij ook van uw cateringevenement een hoogtepunt te maken. Geheel naar uw eigen smaak en wensen gaan de Arnhemse cateraars met uw opdracht aan de slag. Het resultaat? Een avond om nooit meer te vergeten. 

Catering in Arnhem bestellen

Neem contact op met de Roaming Chefs om uw catering in Arnhem of waar dan ook in Nederland, te laten verzorgen. Bekijk het portfolio van de chefs en laat u inspireren. Proef de passie van de heren en maak ook van uw feest een onvergetelijke culinaire belevenis.

De Roaming Chefs: betere catering uit Arnhem bestaat niet.

Meer gangen diners vanaf €40,00 per persoon, Diner buffetten vanaf €17,50 per persoon, Lunch buffetten vanaf €11,50 per persoon, Barbecue arrangementen vanaf €25,00 per persoon, Luxe hapjes / fingerfood 4stuks per persoon vanaf €7,50 per persoon.

ghdfghdfgh