Select your taste:

High tea / High wine

Het verschil zit ‘m in de details, zegt men. Zo ook bij de high tea. Een volledig verzorgd arrangement met zoete en hartige gerechtjes, de lekkerste thee en het mooiste servies. Haal de Engelse traditie in huis en beleef een high tea als nooit tevoren.

High tea / high wine; zoete en hartige verleidingen


In Engeland bestaat al de eeuwenlange traditie van de afternoon tea en high tea. Het grote verschil is dat er bij de afternoon tea enkel zoete hapjes worden geserveerd, en er bij een high tea zowel zoete als hartige verleidingen worden gepresenteerd.

Culinaire high tea / high wine van de Roaming Chefs


Ook een high tea moet een aaneenschakeling zijn van culinaire lekkernijen. Al vanaf € 27,50 per persoon haal je een high tea in huis en worden jij en je gasten urenlang in de watten gelegd met kleine, verfijnde hapjes en verse thee van Simon Levelt. Ook een high wine behoort tot de mogelijkheden, hiervoor willen wij je graag voorstellen aan de vinologen van Henri Bloem. Samen met Michel en Marja kunt je zelf uitstekende wijnen uitzoeken voor bij je High wine, natuurlijk is het ook mogelijk om dit aan ons over te laten.

ghdfghdfgh