Select your taste:

Lunches

Als de Roaming Chefs koken, doen ze dat met heel hun hart en ziel. Ze stoppen al hun liefde, creativiteit en energie in gerechten, om zo een extra dimensie te geven aan je lunch. Een lunch is namelijk meer, veel meer dan een hap-snapgerechtje. Een broodje kaas, een crackertje met tartaar; leuk, maar voor een échte lunch moet je bij de Roaming Chefs zijn. Zij doen er alles aan om je culinair te verrassen en je een goede bodem te geven voor de rest van je dag.

Vier gangen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een club sandwich en vers dampend kopje soep te nuttigen bij de Roaming Chefs, maar je kunt je ook laten overrompelen door een waanzinnig drie- of viergangenmenu. Iedere maand hebben de Roaming Chefs een nieuw menu samengesteld die een aaneenschakeling zijn van vele lekkernijen op één bord. Twaalf, dertien componenten, die samen je lunchbeleving tot grote hoogte zullen stuwen. Een lunch die je in een sterrenrestaurant kunt verwachten; maar dan op de door jou gekozen locatie. Wat wil je nog meer?

Lunch je bij ons?

Praten over eten en menu’s is leuk, maar het zelf beleven is natuurlijk de beste manier om achter het geheim van hun kookstijl te komen. Lunchen bij de Roaming Chefs betekent een verwennerij van de tong. Lunchen bij de Roaming Chefs is een prikkeling voor je smaakpapillen. Maar lunchen bij de Roaming Chefs is vooral dé manier om met familie, vrienden of zakenrelaties eens uitgebreid bij te praten, onder het genot van heerlijke gerechten. Dus bel, mail of vul ons contactformulier in!

2 gangen €27,50
3 gangen €37,50
4 gangen €45,00

Luxe broodjeslunches verzorgen is ook mogelijk, Bestaande uit diverse belegde zuurdesembroodjes, sandwiches, sappen, salade, soepen en versfruit. Hiervoor verwijzen we u graag door naar www.catering-arnhem.nl

ghdfghdfgh