• cannerkreeft met wakame mango spinazie limoen en gember
  • paling lever website
  • bietenstructuren website

    foto diensten

Select your taste:

Nieuwjaarsreceptie catering aan huis

Hapjes voor uw (nieuwjaars)receptie? Zoek niet verder!

Op zoek naar een gastronomische beleving tijdens een evenement, receptie (nieuwjaars)borrel? Indrukwekkende tapas of fingerfood die elke gelegenheid een creatieve boost geven? Zeg maar vaarwel tegen aluminiumschalen met salade en lange rijen hongerige mensen: met de tapas, hapjes en fingerfood geef je de innerlijke mens een zinnenprikkelende boost. De Roaming Chefs passen graag hun mini-gerechtjes aan op het thema van uw receptie en haken graag in op de door u gekozen invulling van de borrel. Eennieuwjaarsreceptie organiseren stoffig en saai? Niet wanneer u uw receptie door de Roaming Chefs laat verzorgen.

Een nieuwjaarsreceptie organiseren: maar wat eten we?

Bij elke receptie speelt een goede borrelhap een belangrijke rol. De Roaming Chefs serveren de lekkerste hapjes. Spannende tapas, creatief fingerfood of ander culinair mondvermaak nodig? De Chefs zijn van alle markten thuis! Denk bijvoorbeeld aan: Bruschetta met tomaat en een 24 maanden gerijpte Serranoham, vergezeld met een basilicum-knoflookmayonaise; Steak tartaar met dragoncrème en gemarineerde beukenzwammen; Een macaron van appel met een vulling van ganzenlever; Een cremeuse van bospaddestoelen met truffelschuim; Een kreeftenbisque met venkel, geparfumeerd met pernod.

Nieuwjaarsreceptie met hapjes, high tea, tapas?

Hapjes maken kan iedereen. Maar een klein gerechtje, dat in de palm van uw hand past, waar alle zintuigen door geprikkeld raken? Daarvoor moet u toch echt bij de Roaming Chefs zijn. Deze twee jonge chefs raken door alles geïnspireerd en maken hapjes op maat: denk hierbij aan zoetige en hartige hapjes voor een high tea, Spaanse tapas met een gastronomische twist, of zaligmakend fingerfood voor tijdens de borrel. Eten verbindt, eten inspireert en eten verbroedert. Van nu af aan hoeft u zich nooit meer druk te maken om de gastronomische invulling van uw evenement: met de Roaming Chefs heeft u een unieke combinatie tussen smaak en entertainment in huis.

Nieuwjaarsreceptie organiseren: doe ‘t samen met de Chefs!

Een nieuwjaarsreceptie organiseren is niet iets dat u doet op een koude zondagmiddag in december. Een nieuwjaarsreceptie organiseren kost tijd en heel wat regelwerk, maar de Roaming Chefshalen nemen de gastronomische voorbereidingen op zich. Wilt u een bepaald type fingerfood? Tapas? Klassieke hapjes met een mooi glas champagne? Alles kan gerealiseerd worden. Heeft u een eigen wijnassortiment, of mogen we u verrassen? Gaat u voor chique, of uitdagend? Regelt u zelf de bediening of mogen wij dat voor u regelen? Een nieuwjaarsreceptie organiseren met hapjes, met de Roaming Chefs: het is zo geregeld! CALL TO ACTION: Van nieuwjaarsreceptie tot netwerkborrel: voor elk evenement een passende bite. Zoete en hartige hapjes, Spaanse tapas, fingerlickin’ fingerfood of spannende mini-gerechtjes geven elke nieuwjaarsreceptie die extra flair. Met canapés, amuses en ander klein mondvermaak wordt uw nieuwjaarsreceptie een ongekend succes

ghdfghdfgh