• cannerkreeft met wakame mango spinazie limoen en gember
  • paling lever website
  • bietenstructuren website

    foto diensten

Select your taste:

Smaakvrienden Angelique Schmeinck

Partners in culinary crime, Angélique Schmeinck

 

Het hoofd van Angélique Schmeinck is een soort culinaire snelkookpan, waarin het continu borrelt en bruist van de ideeën. Al zou ze alleen de beste daarvan willen realiseren, dan nog komt ze tijd en handen tekort. Tja, en vind maar eens gelijkgestemde vakgenoten met wie je je fantasieën in vertrouwen durft te delen om ze samen waar te maken. Een uitdaging, dacht Angélique. Een uitdaging, dachten ook de talentvolle Roamings Chefs, die hun wilde dromen nog beter uit de verf wilden laten komen.

Voltreffer!

En dan gebeurt het: de meesterkok en de Roaming Chefs ontmoeten elkaar en raken meer dan gewoon aan de praat. Onder het genot van een goed glas wijn wordt er gespard, uitgedaagd, gelachen, verwonderd en vooral bekokstoofd. De meest wilde ideeën spatten in het rond! En de gezamenlijke conclusie is al snel dat die niet verloren mogen gaan. Of in het vriesvak belanden. Nee, hier is meer aan hand: lotgenoten... bondgenoten... partners in culinary crime!

Samen op de barricaden

Angélique en Roaming Chefs Marco Meuwsen en Gerrit-Jan Slotboom hebben elkaar gevonden in hun eigenwijze kijk op koken en smaakbeleving. Net als de meesterkok stellen de 'zwervende chefs' zich met hun jonge cateringbedrijf ten doel mensen te laten genieten, met een knipoog, een smakelijk 'aha!'-moment, theater en entertainment met een boodschap. Daarom gaan het drietal nu samen het avontuur aan, om een lans te breken voor innovatie, creatie, inspiratie, variatie en kunstzinnigheid. Waar dit toe gaat leiden is elke keer opnieuw een verrassing.

Op steiger of krib

Wat te denken van verboden diners (maar dan ook echt illegaal!), waarbij aandacht wordt gevraagd voor actuele eetzaken of juist voor plantvriendelijke ingrediënten die aandacht verdienen.

Elk diner of proeverij staat in het teken van kleine en grote verhalen over smaak, echtheid en eigenheid. Daarbij wacht de gasten een onvergetelijke culinaire sensatie, de ene keer torenhoog op de steigers van de Eusebiuskerk, de andere keer omgeven door kolkend rivierwater op een krib in de Rijn.

Meet & Greet

De smaakvriendschap tussen Angélique en de Roaming Chefs is het vertrekpunt voor de Meet & Greet bijeenkomsten dit jaar. Meld je op de website van Smaakvrienden aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun wilde plannen op basis van ambacht, beleving, avontuur en stoere culinaire creaties. Of trek je eigen plan en nodig het drietal uit voor een smaakbelevenis met vrienden, familie of relaties; thuis, op het werk of – alsnog – op die spannende, misschien wel verboden locatie!

ghdfghdfgh