Select your taste:

Walking dinner

Interactie tijdens het eten? Je hebt niet zoveel zitvlees of je bent uitgepraat met je buurman? Probeer dan eens een walking dinner; zonder formaliteiten de heerlijkste gerechten proeven.

Culinaire trend

Na de moleculaire kookstijl, foodsharing en biologisch en eerlijk eten, is walking dinner een trend aan het worden, waar wij als de kippen bij waren. We zoeken namelijk niet alleen uitdaging op het bord, maar ook de manier waarmee we onze menu’s presenteren moet onderscheidend zijn. Met een walking dinner kies je voor het beste van twee werelden; een tasting-menu waarbij je zintuigen geprikkeld worden, maar waarbij je gerust een babbeltje met de een kunt maken, en een proost uitbrengen met de ander. Een walking dinner is informeel, maar lekker. Culinaire pareltjes in een ongedwongen sfeer.

Walking dinner; een aangename verrassing

De Roaming Chefs doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Met een ongekende kookstijl, een niet te evenaren kennis van het culinaire landschap en de passie om het beste uit de ingrediënten te halen, zijn ze ook op jouw walking dinner een aangename verrassing. Bel ons voor de mogelijkheden of vul als de wiedeweerga het contactformulier in.

5 gangen €50,00
6 gangen €57,50
7 gangen €65,00
8 gangen €72,50
9 gangen €80,00
10 gangen €87,50

ghdfghdfgh