• mos
  • toetje

    workshops

  • home2

    workshops

Select your taste:

Workshops & Proeverijen

Koken is meer dan een prakkie voor de avond maken. Zelf koken is een moment van ontspanning, een zoektocht naar verrassende smaken en het pleasen van je tafelgenoten. En ook al ben je alleen; je zult zelf ook lekker moeten eten!

De Roaming Chefs geeft een uitdagende kookworkshop

Bij je thuis of in onze professionele keuken dagen we je uit om met passie te koken. Om met liefde een gerecht te maken. Tijdens een workshop leggen we je alle ins and outs uit van de fijne keuken en gastronomische wereld. Maar ook desserts en taarten maken zijn ons niet onbekend, en leggen we je in een workshop graag uit hoe je het beste uit je eigen bakkerijtje haalt.


Opties voor workshops

Of het nu een workshop ‘Gezonder koken’ is, of ‘Vegetarisch koken’, ‘Culinair koken’ en ‘Wijn-spijscombinaties’; neem gerust contact met ons op.


Proeverijen zijn ook een optie


Niet zo’n zin om zelf te koken, maar je wilt wel op de hoogte worden gebracht van de laatste culinaire trends? Laat je verleiden tot een proeverij! Prachtige gerechtjes completeren bijpassende wijnen, zodat je kennis van wijn én de laatste trends op kookgebied bij worden gespijkerd. Enkel drank is ook een mogelijkheid; laat je informeren over de uitgebreide wijn, bier of whiskyproeverij.
 

ghdfghdfgh