Select your taste:

Locaties

Roaming Chefs staat bekend om exclusieve catering op unieke locaties. Je kunt het zo gek niet bedenken, overal kan een culinaire beleving worden verzorgd. We hebben goede contacten met meerdere unieke locaties in Nederland. Voor elk evenement, feest, bruiloft of andere bijeenkomst hebben we een geschikte locatie. Een aantal voorbeelden zijn: 

 

Villa Klein Heumen.
Een prachtige gerenoveerde villa in Malden bij Nijmegen. Deze locatie beschikt over diverse ruimten, die zowel afzonderlijk, als een aaneengesloten gebruikt kunnen worden. Prachtige kunst en strak design in perfecte harmonie samengesmolten. Terrassen grenzend aan een bosrijke tuin van 1 hectare groot.  Deze locatie is uitermate geschikt voor diners, recepties, bruiloften, barbecues en vergaderingen met lunches/diners. 

klein heumen2

 

 

 

 

 

 

Posttheater. 
Het Posttheater ligt centraal in Arnhem achter het Velperpoortstation en is gevestigd in het onder monumentenzorg vallende KAB gebouw, de oude zetel van de Katholieke Arbeidersbeweging 'St Joseph'. De voorgevel en de muurschilderingen herinneren nog aan deze periode. Het theater is sfeervol met een nostalgische knipoog. Het posttheater is uitermate geschikt voor evenementen, diners en lunches, bijvoorbeeld in combinatie met theater, denk bijvoorbeeld aan culinair theater! Voor culinair theater bent u bij Meesterkok Angelique Schmeinck aan het juiste adres! Dit in combinatie met een door Roaming Chefs verzorgd diner, zal u en uw gasten een geweldige culinaire ervaring meegeven, waar nog lang over nagepraat zal worden.

 post theater

 

 

 

 

 

 

Eusebius. 
De Eusebius is een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kunstexposities. Van galadiners en personeelsfeesten tot congressen, trouwpartijen, herdenkingsbijeenkomsten en recepties. Naast de hoge en lichte Kerkzaal telt het gebouw nog een aantal, al even bijzondere ruimtes, die bij een evenement betrokken kunnen worden of apart kunnen worden gehuurd.
De Eusebius biedt een unieke historische entourage voor hedendaagse evenementen en activiteiten van velerlei aard en omvang. Een markante en inspirerende locatie, midden in het centrum van de stad, eenvoudig te herkennen en gemakkelijk te bereiken.

 eusebius

 

 

 

 

 

 

Singer Laren. 
In Singer Laren kunt u sfeervol dineren op het theaterpodium, de foyers, in de Orangerie en tussen de kunstwerken in het museum. De sfeervolle foyer en Orangerie lenen zich uitstekend voor een feest, receptie of High Tea. In de zomermaanden staan de deuren naar de prachtige beeldentuin open. Ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie? Singer Laren is een officiële trouwlocatie. Jullie kunnen elkaar het jawoord geven buiten in de romantische beeldentuin of binnen in de foyer of Orangerie. De beeldentuin leent zich uitstekend voor een prachtige huwelijksreportage. De receptie en je huwelijksdiner zijn aansluitend mogelijk in de sfeervolle foyer en Orangerie. Een afsluitend feest kan gehouden worden in de foyer. Klik hier voor meer informatie over de gemeentelijke tarieven voor je huwelijksvoltrekking.

 singer

 

 

 

 

 

 

 

Kasteel Huis Bergh. 
Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg in Gelderland wacht een overweldigende ervaring. Opeens ontvouwt zich het uitzicht op het middeleeuwse kasteel Huis Bergh, omgeven door een gracht en half omsloten door een oude vestingwal. De bouwgeschiedenis gaat terug tot de 13e eeuw. De belangrijkste thans nog bestaande delen dateren uit de 14e, 15e en 17e eeuw. In de loop der tijden hebben uitbreidingen, verfraaiingen, branden en oorlogen het aanzien van het kasteel veranderd. Van een middeleeuwse verdedigingsburcht werd het langzamerhand een fraai slot. Huis Bergh beschikt over prachtige zalen, die uitermate geschikt zijn voor feesten, diners, lunches, recepties en bruiloften, kasteel Huis Bergh is tevens een erkende trouwlocatie. 

 huis berg

 

 

 

 

 

 

MergenMetz.
Naast workshops in onze eigen keuken, hebben we nog een andere prachtige locatie in Oosterbeek, die uitermate geschikt is voor workshop- en demonstratie kooksessies.
Omdat deze  locatie uniek is in zijn soort, gebruiken we deze graag. Bijna alles wat er in de, ruim een hectare grote tuin groeit, is eetbaar. Bloemen, kruiden, groenten en fruit, prachtige en inheemse soorten, die je als particulier nergens kunt kopen, kom je hier tegen. Ook houd de eigenaar "Norbert Mergen" er echte bonte Bentheimer varkens. Een waar schouwspel om naar te kijken! In de tuin is een bed&breakfast gesitueerd. De bed&breakfast draait volledig op zonne energie, het water word door natuurlijke filters gezuiverd en alles in huis is biologisch en ecologisch verantwoord in gebruik. Zowel binnen als buiten op het terras is ruimte voor een diner van 12-16 gasten. Naast het huis vindt je onze grote vriend, de Oklahoma Joe "chuckwagon" een geweldige barbecue locomotief waar we prachtige gerechten uit kunnen toveren. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een workshop? Neem dan even contact met ons op.

 bbq chuckwagon

 

 

 

 

Autentiek boederijtje midden op de Veluwe.
Heerlijk dineren in een oud Veluws boerderijtje net buiten Otterlo, tussen de rododendrons en de sparrebomen. Een unieke plek  aan de rand van het bos voor intiem dineren  met speciaal voor u geselecteerde wijnen. Geschikt voor 8 t/m 20 personen.

IMG 0133

 

 

 

 

 

 

 

Smaakatelier Angelique Schmeinck.
In een prachtig herenhuis in hartje Velp bij Arnhem biedt het Smaakatelier een multifunctionele combinatie van atelier en keuken, smaaklaboratorium en galerie voor culinaire fotografie. In een inspirerende en smaakvolle sfeer worden zit- proef- en kookgelegenheid aangekleed met prikkelende beelden van oogstrelende gerechten. Het atelier biedt plaats aan twintig personen. In dit stijlvolle Smaakatelier vervaagt de grens tussen ambacht en kunst, terwijl Angélique haar reisgenoten meevoert op een avontuurlijke reis. Fijnproevers en kookliefhebbers worden getrakteerd op nieuwe ideeën en verrassende technieken: weg uit de comfort zone en op zoek naar nieuwe creativiteit en diepzinnige interesse in de fundamenten van smaak en techniek. Deze ruimte is geschikt voor 14 tot 25 personen.

Smaakatelier foto locaties

ghdfghdfgh