Geschreven referenties:
Geweldig goede chefs en fantastisch eten!
Vooraf alle vertrouwen in jullie kunsten gehad en dit hebben jullie zeker waargemaakt. Mooie opmaak met gevoel voor smaak en detail. Een heerlijk 5 gangen walking diner voor 35 personen. De bediening gaf uitleg bij elk gerecht aan de gasten en waren onzichtbaar aanwezig om alles uit te serveren en af te halen. Veel complimenten naar jullie als team, ook van onze gasten. Zij en wij hebben genoten.
Mieke Havekes.
Het is een feestje als jullie komen, het is feest als jullie er zijn en na afloop kunnen we alleen op de foto's nog zien dat jullie er waren. Als gastheer en -vrouw jezelf verwent voelen. Geen moment meer hoeven nadenken van aperitief tot en met de koffie. Alleen maar hoeven genieten van prachtige, smaakvolle gerechten en heerlijke wijnen. Dat alles maakt het iedere keer tot een onvergetelijke herinnering.
Barbera Haagsma.
Deze mannen hebben binnen een week ons feestje naar een hoger nivo getild. Wat een geweldige service en kwaliteit hebben ze geleverd, iedereen was laaiend enthousiast en heeft heerlijk gesmikkeld.
Ewoud Geurtsen
Beste Marco en Gerrit-Jan,
Wat heb ik genoten van jullie culinaire verrassingen op mijn 60e verjaardag afgelopen zaterdag!
Ik was samen met mijn gasten erg onder de indruk van het heerlijke menu en de mooie presentatie.
Jullie bescheiden aanwezigheid in mijn kleine keukentje heeft deze dag extra mooi gemaakt. Hartelijk dank daarvoor!
Met hartelijke groeten,
Jenny Timmer Arends
50ste verjaardag van mijn moeder wilde we niet zomaar voorbij laten gaan. We besloten een diner (15 personen) te organiseren voor haar en haar vriendinnen. De gerechten lieten we verzorgen door de Roaming Chefs. Van tevoren zijn er afspraken gemaakt over het menu. Marco en Gert-Jan waren hierin flexibel en meedenkend.
De avond zelf verliep vlekkeloos. De gerechten waren heerlijk en de opmaak was schitterend. Voor een onverwachte eter waren zij niet te beroerd om wat extra’s te maken. Het was geweldig. Onze complimenten!
Ella en Rob
Referentie Roaming Chefs
Op 4 december hebben Marco en Gerrit-Jan een diner verzorgd voor het afdelingsuitje dat bij mij thuis werd georganiseerd. De mooi opgemaakte en vooral heerlijke gerechten vielen bij alle collega’s erg in de smaak. De heren zorgde daarnaast voor prachtige bijpassende wijnen.
Marco en Gerrit-Jan hebben hun uiterste best gedaan om de avond geheel op onze wensen aan te laten sluiten. Ze zijn flexibel en prettig in de omgang en daarnaast doeltreffend in hun suggesties.
En ten slotte, ze laten de keuken haast nog schoner achter dan voorheen!
Graag tot snel!
Hartelijke groet,
Annick
Een culinaire avond
Recent heeft mijn vader de leeftijd van 70 jaar bereikt. Als kinderen hebben wij het idee opgevat om als vanouds met het gezinnetje een weekend door te brengen. Zonder aanhang, kleinkinderen et cetera maar gewoon als vroeger met z’n vijven. Op vrijdagavond hadden wij de Roamingchefs uitgenodigd om te starten met een heerlijk diner. In de voorbereiding hebben we uitvoerig overleg gehad over de wijnen bij het menu aangezien mijn vader een echte wijnliefhebber is. Het was een groots succes. Mijn vader was verrast mede door het feit dat hij zelf zijn hele leven achter de pannen heeft gestaan. Nu werd hij eens goed verwend. We hebben vijf heerlijke gangen op en Gerrit-Jan en zijn assistente Johanneke waren als gastheer en dame op de achtergrond perfect aanwezig.
Dank voor deze fijne ervaring
Marco Plasier, Wolfheze
16 mei 2014
Het diner ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag hebben wij
Laten verzorgen door de Roamingchefs.
Het resultaat was grandioos!
Heerlijk gegeten en de opmaak van de gerechten was zeer
Byzonder.
Wij hebben genoten!
Chapeau voor de Roamingchefs !!!
Mevrouw Kremer.
Op 14 november 2013 hebben de heren van Roaming Chefs een diner verzorgd voor een
groep van tien gasten die in onze boerderij verbleven. Boerderij Mossel is een
groepsaccommodatie in Otterlo die ruimte biedt aan maximaal 28 personen.
Marco en Gerrit-Jan hebben fantastisch gekookt en de gasten culinair in de watten gelegd. De
gerechten zagen er prachtig uit en de ene gang was nog lekkerder dan de volgende.
Ik heb de samenwerking met Roaming Chefs als zeer prettig ervaren. Het zijn echte
professionals die flexibel zijn, rekening houden met de wensen van de gasten, netjes en op de
achtergrond werken.
Kortom, ik hoop dat de heren nog vaak “op Mossel” komen koken!
Veel succes,
Chantal Prangsma
Boerderij-Theetuin Mossel
Otterlo
Afgelopen zaterdag 2 november was het eindelijk zover…..het diner bij ons thuis verzorgd door de Roaming Chefs.
We wisten eigenlijk niet wat we konden verwachten dus het was een avond vol met verassingen….
Op de afgesproken tijd waren Marco en Gerrit-Jan aanwezig om alvast wat dingen voor te bereiden.
Leuke, jonge gasten die je gelijk het gevoel geven dat ze er veel zin in hebben om er een onvergetelijke avond van te maken.
Zonder enige uitleg over het apparatuur in de keuken, gingen ze gelijk aan de slag.
Mooi gedekte tafel….. vrienden gearriveerd…... we waren er klaar voor…………..
In een woord WOWWWW!!!
Het is voor ons een culinaire avond geworden om nooit meer te vergeten!! En zeker niet de laatste!
Dank jullie wel!
Groeten, Jolanda.
We hebben genoten van een heerlijke dag waarbij Roaming Chefs de catering verzorgde voor een familiefeest. Heerlijke hapjes aan het begin van de dag, een lekker frambozentaartje na onze wandeling. Het walking diner ’s avonds was heerlijk. De gerechten waren origineel, heerlijk van smaak een prachtig om te zien. We hadden vooraf niet heel veel overlegd over onze wensen maar het verliep allemaal heel soepel. Zo kun je echt genieten van een feestje in eigen huis!
Riki en Jos
Marco en Gerrit-Jan hebben op het Smaakfestijn 2013 een smaakvolle prestatie neergezet! Onder tijdsdruk ("ready steady cook") wisten ze met hun live-cooking-kunsten perfect invulling te geven aan de smaakcombinaties die ze met meesterkok Angelique Schmeinck ter plekke bedachten. Het was steeds een race tegen de klok om de gerechten gereed te krijgen binnen de gestelde tijd. Ze werden daarbij ook nog eens op hun vingers gekeken door het publiek op de tribune. Datzelfde publiek mocht uiteindelijk ook de diverse gerechten proeven, dus alleen een mooi ogend gerecht was niet genoeg. Wij waren als organisatie van het Smaakfestijn erg blij met de manier waarop zij hun professionaliteit overbrachten op het publiek. Gidy van Gaans, voorzitter Smaakfestijn en eigenaar Atelier de Beleving
“Op 26 mei hebben wij op onze prachtige locatie Villa Klein Heumen een bruiloftsfeest mogen verzorgen. Daarbij lag het 3-gangendiner voor familie en vrienden in de culinaire handen van de Roaming Chefs. Deze heren maakten er iets bijzonders van; mooie, pure gerechten in verrassende smaakvolle combinaties. Borden werden zorgvuldig opgemaakt met veel oog voor detail; het leken wel kleine kunstwerkjes. Ook de samenwerking liep erg soepel en achter de schermen was alles prima georganiseerd. Zowel voor de gasten als voor ons geldt; wij zien hen graag terug!”
Graag tot een volgende keer,
Groetjes,
martijn
In juli met 7 dames heerlijk genoten van een Sterrenwaardig diner.
De heren hebben ons vanuit een kleine Boslodge verbaasd met a mooie
schilderachtige opgemaakte borden die uit het piep kleine keukentje kwamen.
Nadien was alles keurig opgeruimd . Het was een top avond!
Nogmaals bedankt en zeker tot ziens!
Tonky Marike Jelly Maaike Arianne Renske en Jolanda
"Ter ere en gunste van warchild hebben wij een zeer uniek en culinair hoogstaand diner genoten onder andere boven op de Eusebius kerktoren, waar meester chef Angelique smeinck hand gedoken coquilles serveerde, later op de avond hebben wij heerlijk genoten van de kook kunsten van de Roaming chefs zoals biologische kalfswang en heerlijke huisgemaakte macarons en vele andere lekkernijen. Wij blijven de culinaire reis van de roamings chefs dan ook zeker volgen. "
Rik en Veronica
Marco en Gert-Jan
Op zaterdag 29 juni 2013 gaven we voor 2e keer een feest in de Lommerd, waarbij we ook gebruik gemaakt hebben van de Roaming Chefs. Beide keren wisten jullie ons en onze gasten te verrassen. Ook onze gasten met dieet-wensen werd door jullie prima verzorgd.
Alles was heerlijk en dat is niet alleen onze mening maar ook van onze gasten. “Heerlijk”,” te gek”, ”super” waren kwalificaties die we te horen kregen.
Het feest was super, mede door de inbreng van jullie. Wij kunnen jullie dan ook van harte aanbevelen.
Pieter en Gerrie van den Bergh
Maandag 7 oktober in de Grote Kerk in Den Haag de Bockbierlunch voor 90 personen geserveerd, gekookt door de Roaming Chefs! De drie gangen lunch zag er prachtig uit en werd goed ontvangen door de gasten. De samenwerking met het team van de Roaming Chefs verliep vlekkeloos en we kijken terug op een plezierig en succesvol evenement!