Select your taste:

Afhaal Kerstmenu / Kerst Catering

Het Take Away Kerstdiner van de Roaming Chefs is ook dit jaar weer te bestellen! Dus bent u geen culinair wonderkind, maar wilt wel iets heel bijzonders op tafel zetten? Of heeft u geen zin om uren- of dagenlang in de keuken te staan? Waarom zou u er dan niet voor kiezen om uw luxe kerstdiner af te halen? Uw eigen vier of meer gangen tellende kerstdiner, waar u enkel nog wat laatste dingetjes af hoeft te maken. 

Het kerstdiner komt er weer aan. Voor velen tijd om de kookboeken weer in te duiken, familierecepten uit te pluizen en het kerstservies uit te zoeken. Voor anderen wordt het weer hetzelfde verhaal als altijd: urenlang door de supermarkt struinen om het laatste stukje varkenshaas met sperzieboontjes in katenspek te bemachtigen. Echter kan het ook anders. Luxe en ambacht zonder overdreven prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen om vier gangen van dit Take Away Kerstdiner af te nemen, of een enkel gerecht. Maar hoe dan ook: wat staat er eigenlijk op het menu? 

Afhaal kerst menu;

 

Heerlijke huisgemaakte paté van Veluws wild met compôte van cranberry, kruidensalade, gekarameliseerde grelot-uitjes en zuurdesembrood
Of
Wortel-parelcouscous met gelakt huisgemarineerd buikspek, wortelstructuren en vadouvan-mayonaise
*********
Kreeftenbisque met Hollandse garnaaltjes, gekonfijte tomaat en gemarineerde venkel.
Of
Soepje van gepofte knolselderij met geroosterde hazelnoot, gegrilde oesterzwam en truffel.
********
Hertenbiefstuk met crème van pastinaak, tuintje van diverse groentjes, huisgemaakte hertenpeper en eigen jus met jeneverbessen.
Of
Gebakken snoekbaarsfilet met zuurkool, bloemkoolstructuren, groentjes en fenegrieksaus.
 ********
Taartje van pure chocolade met diverse structuren van chocolade, gemarineerde ananas en passievruchten-crèmeux.

 

De prijs van het 4 gangenmenu: €35,-


Deze gerechten zijn ook individueel verkrijgbaar. 

De prijzen hiervan zijn per persoon: 

1ste gang: €7,50,- 2de gang: €9,- 3de gang: €15,- 4de gang: €5,- 

Bij dit menu krijgt u een uitgebreide beschrijving van de bereidingswijze van de gerechten. Deze gerechten zijn handig op te warmen en te presenteren. Ook als u geen food designer bent, kunt u het gerecht toch op sterrenniveau meegeven: bekijk de meegeleverde foto van de opmaak en laat u inspireren. Indien u dieetwensen heeft maken wij graag een passend alternatief. 

Het ‘Take Away on Christmasday/ luxe afhaal kerstmenu’ menu kan opgehaald worden bij de Lommerd op 1ste of 2de kerstdag tussen 10:00u en 11:00u. Indien gewenst kunnen wij uw bestelling tegen een kleine vergoeding bij u thuis afleveren op 24 december. 

Naast het kerstdiner is het ook mogelijk om individuele items bij ons te bestellen. Denk hierbij aan:
  • Wildpate €2,50 per persoon (80gram)
  • Gevogelte bouillon €3,- per persoon (200ml)
  • Kreeftensoep €6,- per persoon (200ml)
  • Mayonaises, keuze uit de volgende smaken: truffel, eekhoorntjesbrood, granaatappel, granny smith/mosterd, saffraan. 100ml á €1,50 per bakje
  • Hertenpeper €3,25 per 100gram
  • Kokostaartjes met witte chocolade-roze peper mousse en ananas €5,- per persoon
  • Groenten creme's en purees ter begeleiding van hoofd - of tussengerechten, keuze uit de volgende smaken: Pompoen, bataat, knolselderij. per 100gram €2,00
  • Heeft u een bepaald dieet of allergie? Hier kunnen we uiteraard rekening mee houden.
  • Voor eventuele andere wensen kunt u altijd een berichtje achter laten via ons contactformulier.