Select your taste:

Afhaal oud-en-nieuw menu / nieuwjaarscatering

Het Take Away on Newyearsday Diner van de Roaming Chefs is ook dit jaar te bestellen! Dus bent u geen culinair wonderkind, maar wilt u wel iets bijzonders op tafel zetten? Of heeft u geen zin om uren- of dagenlang in de keuken te staan? Waarom zou u dan niet uw luxe afhaaldiner bij de chefs afnemen? Uw eigen drie - vier of meer gangen tellende diner, waar u enkel nog wat laatste dingetjes af hoeft te maken.

Het nieuwjaarsdiner komt er weer aan. Voor velen tijd om de kookboeken weer in te duiken, familierecepten uit te pluizen en het mooie servies uit te zoeken. Voor anderen wordt het weer hetzelfde verhaal als altijd: urenlang door de supermarkt struinen om het laatste stukje varkenshaas met sperzieboontjes in katenspek te bemachtigen. Echter, het kan ook anders. Luxe, zonder overdreven prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen om vier gangen van dit luxe afhaal diner af te nemen, of een enkel gerecht. Maar hoe dan ook: wat staat er eigenlijk op het menu? 

4-gangen take-away on Newyearsday menu; 

 

Heerlijke huisgemaakte paté van Veluws wild met compôte van cranberry, kruidensalade, gekarameliseerde grelot-uitjes en zuurdesembrood
Of
Wortel-parelcouscous met gelakt huisgemarineerd buikspek, wortelstructuren en vadouvan-mayonaise
*********
Kreeftenbisque met Hollandse garnaaltjes, gekonfijte tomaat en gemarineerde venkel.
Of
Soepje van gepofte knolselderij met geroosterde hazelnoot, gegrilde oesterzwam en truffel.
********
Hertenbiefstuk met crème van pastinaak, tuintje van diverse groentjes, huisgemaakte hertenpeper en eigen jus met jeneverbessen.
Of
Gebakken snoekbaarsfilet met zuurkool, bloemkoolstructuren, groentjes en fenegrieksaus.
 ********
Taartje van pure chocolade met diverse structuren van chocolade, gemarineerde ananas en passievruchten-crèmeux.

 

Deze gerechten zijn ook individueel verkrijgbaar. 

De prijzen hiervan zijn per persoon: 

1ste gang: €7,50,- 2de gang: €9,- 3de gang: €15,- 4de gang: €5,- prijs van het 4 gangenmenu: €35,-

Bij dit menu krijgt u een uitgebreide beschrijving van de bereidingswijze van de gerechten. Deze gerechten zijn handig op te warmen en te presenteren. Ook als u geen food designer bent, kunt u het gerecht toch op sterrenniveau meegeven: bekijk de meegeleverde foto van de opmaak en laat u inspireren. Indien u dieetwensen heeft maken wij graag een passend alternatief. 

Het ‘Take Away on Newyearsday/ luxe oudjaarsmenu’ menu kan opgehaald worden bij de Lommerd op 30 of 31december tussen 10:00u en 11:00u. Indien gewenst kunnen wij uw bestelling tegen een kleine vergoeding bij u thuis afleveren op 30 december. 

Naast het gehele menu is het ook mogelijk om individuele items bij ons te bestellen. Denk hierbij aan:

  • Wildpate €2,50 per persoon (80gram)

  • Gevogelte bouillon €3,- per persoon (200ml)

  • Kreeftensoep €6,- per persoon (200ml)

  • Mayonaises, keuze uit de volgende smaken: truffel, eekhoorntjesbrood, granaatappel, granny smith/mosterd, saffraan. 100ml á €1,50 per bakje

  • Hertenpeper €3,25 per 100gram

  • Kokostaartjes met witte chocolade-roze peper mousse en ananas €5,- per persoon

  • Groenten creme's en purees ter begeleiding van hoofd - of tussengerechten, keuze uit de volgende smaken: Pompoen, bataat, knolselderij. per 100gram €2,00

  • Heeft u een bepaald dieet of allergie? Hier kunnen we uiteraard rekening mee houden.

  • Voor eventuele andere wensen kunt u altijd een berichtje achter laten via ons contactformulier.

Uiteraard is alles huisgemaakt en heeft het de hoogste kwaliteit die u van ons gewend bent, voor eventuele verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via ons formulier.