Select your taste:

Afhaal Paasdiner / Paas Catering

Het Take Away paasdiner van de Roaming Chefs is ook dit jaar weer te bestellen! Dus bent u geen culinair wonderkind, maar wilt tóch iets bijzonders op tafel zetten? Of heeft u geen zin om uren- of dagenlang in de keuken te staan? Waarom zou u er dan niet voor kiezen om uw luxe paasdiner af te halen? Uw eigen vier of meer gangen tellende paasdiner, waar u enkel nog wat laatste dingetjes af hoeft te maken. 

Het paasdiner komt er weer aan. Voor velen tijd om de kookboeken weer in te duiken, familierecepten uit te pluizen en het servies uit te zoeken. Voor anderen wordt het weer hetzelfde verhaal als altijd: urenlang door de supermarkt struinen om het laatste stukje varkenshaas met sperzieboontjes in katenspek te bemachtigen. Echter, het kan ook anders. Luxe, zonder overdreven prijzen. Daarnaast kunt u ook kiezen om vier gangen van dit Take Away paasdiner af te nemen, of een enkel gerecht. Maar hoe dan ook: wat staat er eigenlijk op het menu? 

Afhaal paas menu; 

Heerlijke huisgemaakte reepaté met mayonaise van donkerbier, kruidensalade, knolselderij, gemarineerde beukenzwammen en zuurtjes.

*********

Visje met bisque van kreeft, groene asperges en tomaat geimpregneerd met vadouvanolie. 

********

Lamsfilet met lamsstoof, asperges, aardappel-truffel mousseline, amandelcrunch en morillejus.

 ********

Diverse structuren van yoghurt en passievrucht met crème van witte chocolade.


Deze gerechten zijn ook individueel verkrijgbaar. 

De prijzen hiervan zijn per persoon: 

1ste gang: €7,50,- 2de gang: €10,- 3de gang: €16,50 4de gang: €6,- prijs van het 4 gangenmenu: €35,-

Bij dit menu krijgt u een uitgebreide beschrijving van de bereidingswijze van de gerechten. Deze gerechten zijn handig op te warmen en te presenteren. Ook als u geen food designer bent, kunt u het gerecht toch op sterrenniveau meegeven: bekijk de meegeleverde foto van de opmaak en laat u inspireren. Indien u dieetwensen heeft maken wij graag een passend alternatief. 

Het ‘Take Away on easterday/ luxe afhaal paasmenu’ kan opgehaald worden bij de Lommerd op 1ste of 2de paasdag tussen 10:00u en 11:00u. Indien gewenst kunnen wij uw bestelling tegen een vergoeding bij u thuis afleveren op de dag voor pasen. 

Naast het paasdiner is het ook mogelijk om individuele items bij ons af te nemen. Denk hierbij aan:

  • wildpate €2,50 per persoon (80gram)
  • Gevogelte bouillon €3,- per persoon (200ml)
  • Kreeftensoep €5,- per persoon (200ml)
  • Mayonaises, keuze uit de volgende smaken: truffel, eekhoorntjesbrood, granaatappel, granny smith/mosterd, saffraan. een persoons tubes a €1,- per tube
  • Lamsstoof €3,- per 100gram
  • Kokostaartjes met witte chocolade-roze peperganache €3,- per persoon
  • Creme's / purees, keuze uit de volgende smaken: Pompoen, bataat, knolselderij. per 100gram €1,50
  • Voor eventuele andere wensen kunt u altijd een berichtje achter laten via ons contactformulier.

Uiteraard heeft alles de hoogste kwaliteit die u van ons gewend bent, voor eventuele verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via ons formulier.